Dags att flytta in i nya anläggningen i Jordbro

| 2 minuters läsning
Volvo satsar för framtiden och till midsommar sker flytten till den helt nya och toppmoderna fullserviceanläggningen i Jordbro.

Flytten sker måndag 19 juni till den nya anläggningen på samma gata, nu på adress Dåntorpsvägen 7 i Jordbro industriområde. Det betyder att vi hälsar gamla som nya kunder välkomna till vår nya anläggning från och med midsommarveckan. Officiell invigning kommer att ske i månadsskiftet augusti/september. Läget är perfekt vid Haningeleden som förbinder Vårby vid E4/E20 västerut med Jordbro österut vid väg 73. Längs väg 73 beräknas trafiken öka kraftigt tack vare nya Norviks hamn i Nynäshamn. Den nya fullserviceanläggningen kommer att kunna ge den bästa servicen för alla kunders lastbilar och bussar i södra Stockholmsområdet. 

John Frostell, Regionchef Öst, Volvo Truck Center.

Det känns fantastiskt glädjande att vi nu kan erbjuda våra kunder i Haninge/Södertörn en toppmodern stor fullserviceanläggning, anpassad för dagens och framtidens teknik, med en betydligt bättre tillgänglighet till verkstaden. Här är alla lastbils- och busskunder välkomna att serva sina tunga fordon, laga skador, skifta däck, tvätta eller göra besiktning. Och vi hoppas att Restaurang Dåntorp ska bli en mötesplats i närområdet när den snart öppnar, säger John Frostell, Regionchef Öst, Volvo Truck Center.

Fredrik Thunström, Servicechef, Volvo Truck Center Jordbro.


Den nya anläggningen blir betydligt större än den gamla på samma gata, närmare 6 300 kvadratmeter. Den har 14,5 skepp där Volvo Truck Center kan ge fullservice till lastbilar, bussar, trailers och släpvagnar. Där finns även däck- och skadeverkstad, tvätthall, försäljning av lastbilar och reservdelar, ett regionalt leveranscenter med en premium leveranshall samt en extern bilbesiktning för tunga fordon.


Anläggningen erbjuder fullservice till hela Volvo Lastvagnars lastbils- och bussmodellprogram oavsett om de går på diesel, flytande gas LBG/LNG, komprimerad gas CNG, eller om de är eldrivna. En publik laddstation för eldrivna tunga fordon håller på att byggas. Alla gäster kommer att vara välkomna till restaurangen i byggnaden, Dåntorps Restaurang, som öppnar måndag 3 juli.