Jobba på Volvo Truck Center

För oss är det medarbetarna som gör skillnad och gör oss till ett framgångsrikt företag. Vi är ständigt på jakt efter duktiga, innovativa människor som tycker om att jobba i en kundnära och dynamisk miljö. Är du den vi söker?

Precis som du gör skillnad för oss, kan vi göra skillnad för dig. Hos oss är dina karriärmöjligheter i stort sett oändliga. Vill du utvecklas inom Volvokoncernen, lokalt eller globalt, så ligger alla vägar öppna för dig som vågar ta steget.
 

Lediga tjänster

Skademekaniker till Jordbro

Mekaniker till Jordbro

Leveransmekaniker till Jordbro

 

Se alla tjänster inom Volvokoncernen

Hur är det att jobba på Volvo Truck Center?

Möt mekanikern Razmus

Teamwork, problemlösning och en vilja att hjälpa andra – det är viktigt för lastbilsmekanikern Razmus. Här berättar han om sin passion för yrket och varför han valde att satsa på ett jobb som bygger på lagarbete, kreativitet och utveckling.

Möt Reza, mekaniker i Malmö

Laganda, karriär, kreativitet, teknik... Det finns många anledningar till att bli mekaniker. Se filmen om varför Reza valde att bli mekaniker.

Guidad tur i verkstaden

Sir David Wilderness tar en paus från livet i vildmarken och går en guidad tur med en mekaniker i vår anläggning i Bäckebol, Göteborg. En underhållande och informativ film som handlar om säkerheten i våra verkstäder. Filmen är 20 minuter lång.

På verkstadsgolvet knatar jag 15 000 steg varje dag och känner mig som en glad atlet när jag kommer hem och skryter för damen om min arbetsdag.

Lär känna våra produkter och tjänster

Lastbilar

Ta en närmare titt på motorerna, chassierna, hytterna och lösningarna som gör Volvos lastbilar så unika. Gör en djupdykning i detaljerna och det breda urvalet vi erbjuder våra kunder.

Utforska våra lastbilar

Tjänster

Allt från vagnparkshantering och Volvo Serviceavtal till förarutbildning. Upptäck tjänsterna som hjälper våra kunder att effektivisera sin transportverksamhet.

Utforska våra tjänster

Bussar

Volvo erbjuder helhetslösningar för linje-, långfärds- och beställningstrafik. Det omfattar både våra fordon och ett komplett produktprogram av värdeskapande kringtjänster.

Utforska vårt busserbjudande