Prenumerera på Volvo Truck Centers nyhetsbrev

Ditt lastbilsmagasin på nätet

Volvo på väg

Pressmeddelanden

Volvo satsar för framtiden i Södertörn

Vi satsar framåt och bygger en helt ny och toppmodern fullserviceanläggning i expansiva Södertörnsområdet. Den planerade inflyttningen är vintern 2023.

Läs mer

Vi bygger Sveriges största serviceanläggning i Göteborg

Volvo Truck Center satsar framåt på hemmaplan i Göteborg och bygger en helt ny och toppmodern fullserviceanläggning i Bäckebol i norra Göteborg.

Läs mer

Möt John Brännerud, säljare hos Volvo Truck Center Alingsås

John axlar nu rollen som din säljkontakt i Alingsås. En uppgift som John tar sig an med ett brinnande intresse för att utveckla kundrelationer och att visa på möjligheter genom Volvos helhetslösningar.

Läs mer

Möt John Frostell, ny regionchef Volvo Truck Center öst

John Frostell är nu tillbaka på Truck Center. Många känner honom sedan tidigare då han under flera år var Servicemarknadschef för Region Öst. Nu har han axlat ansvaret över hela region Öst och kommer att driva verksamheten ytterligare mot att vara tillgängliga och lyhörda för kundernas behov.

Läs mer

Möt Anders Gustavsson, ny regionchef Volvo Truck Center syd

Anders Gustavsson började på Volvo Truck Center Syd i Malmö 2007, då som lastbilssäljare efter att ha jobbat i branschen ett tag. Efter åtta år kom erbjudandet av jobbet som Key Account Manager på Volvo Lastvagnar inom försäljning till direktkunder. I dag är Anders ansvarig för hela det teamet och vid årsskiftet går han tillbaka till Volvo Truck Center, nu i rollen som Regionchef Syd. 

Läs mer

Är det något du undrar?

Titta förbi, ring oss eller boka ett möte. Vi finns här för dig.