Möt John Brännerud, säljare hos Volvo Truck Center Alingsås

| 3 minuters läsning
John axlar nu rollen som din säljkontakt i Alingsås. En uppgift som John tar sig an med ett brinnande intresse för att utveckla kundrelationer och att visa på möjligheter genom Volvos helhetslösningar.
Peter Brännerud


– Jag lägger alltid stort fokus på att lyssna på kundens behov för att matcha förväntningar med ett gott resultat, säger John. Fokus för mig är alltid att ge återkoppling och hålla löften.

Det är inte bara fordonet som spelar roll utan även en skräddarsydd lösning med finansiering och serviceupplägg. Och inte minst möjligheterna med de uppkopplade tjänster. Styrkan är teamet här på Volvo Truck Center som sätter ihop en bra lösning och även fångar upp saker framåt för att ge den höga servicenivå som en Volvo-kund ska förvänta sig.

John planerar att göra kundbesök, självklart med stor respekt för de restriktioner som gäller. Du träffar också John via telefon 0322-66 59 44, mobil 0702-213 15 78 eller e-mail: john.brannerud@volvo.com. Eller varför inte komma förbi på en kaffe på Borgens gata 20.