Möt Anders Gustavsson, ny regionchef Volvo Truck Center syd

| 3 minuters läsning
Anders Gustavsson började på Volvo Truck Center Syd i Malmö 2007, då som lastbilssäljare efter att ha jobbat i branschen ett tag. Efter 8 år kom erbjudandet av jobbet som Key Account Manager på Volvo Lastvagnar inom försäljning till direktkunder. I dag är Anders ansvarig för hela det teamet och vid årsskiftet går han tillbaka till Volvo Truck Center, nu i rollen som Regionchef Syd. Han beskriver personalen inom regionen som mycket erfarna, med gedigen kunskap och goda relationer till våra kunder.
Anders Gustavsson, regionchef Volvo Truck Center syd
Anders Gustavsson, regionchef Volvo Truck Center syd

– Det arbete som görs dagligen på varje anläggning för våra kunder kommer fortsätta vara en framgångsfaktor. Min tanke är att det inte är jag som chef utan alla vi tillsammans som ska göra jobbet. Mitt viktigaste uppdrag är att ge personalen rätt förutsättningar att kunna stötta våra kunder. Vi vill att våra kunder ska ha hög tillgänglighet på sina fordon och vi ska vara nära dem för att kunna erbjuda rätt lösningar.

Anders har jobbat i branschen länge och har djup förståelse för sina kunders verksamheter kombinerat med hög lokalkännedom. Han berättar att den goda förståelsen för vad som är viktigt för kunder har varit en bidragande faktor i sin nuvarande roll. För Anders är ledstjärnan att alltid utgå från kundernas behov och situation. Med det som grund berättar han att han vill fortsätta att driva verksamheten mot att vara tillgänglig och lyhörd för kundernas behov.

Han berättar att det har varit värmande att ta emot många glada tillrop från kunder som hälsat honom välkommen tillbaka. Själv ser han mycket fram emot att få jobba nära kunderna i Skåne. Enligt Anders ska det roligaste bli att nu åter få arbeta i regionen där kunderna finns och verkar, att få vara med och bygga relationen med kunderna i närområdet och gemensamt fortsätta med att utveckla verksamheten.