Skademekaniker till Sollentuna

Volvo Truck Center i Sollentuna är en fullserviceanläggning med dygnet runt-öppet. Vi är en av Europas största serviceanläggningar och vi servar och reparerar lastbilar, bussar, påbyggnationer och släp. Vi letar nu efter en ny kollega att förstärka vårt gäng.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra skadereparationer på tunga lastbilar.

Vi söker vi dig som är utbildad bilskadetekniker/plåtslagare.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med plåt och skador på tunga fordon och att du har kunskaper i svetsning. Meriterande är också tidigare erfarenhet av Josams riktutrustning, Truck Coms axelmätningsutrustning samt påbyggnads- och smidesarbeten. Du är självgående, ansvarstagande, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.

Vi ger dig bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare och sist men inte minst – ett roligt jobb i en spännande bransch!

Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Mats Pettersson på telefon 08-625 5530 eller e-post mats.pettersson.2@volvo.com. Fackligt ombud är Daniel Hellmark för IF Metall, telefon 08-553 038 48.

Ansökan
Välkommen med din ansökan med e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com. I ämnesraden är det viktigt att du skriver ”Skademekaniker Sollentuna”. Sista ansökningsdag är den 30 maj.