Reservdelssäljare Bäckebol

Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med andra? Vill du vara med och bidra till vår reservdelsaffär? Vi söker nu en Reservdelssäljare till Bäckebol.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i vår anläggning som är belägen i Hisings Backa, Göteborg. Bäckebol är vår största anläggning där vi arbetar med försäljning och eftermarknad av lastbilar och bussar. Som Reservdelssäljare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är sedvanliga reservdelsuppgifter såsom försäljning av reservdelar såväl över butik som över egen verkstad. Du ska betjäna mekaniker med reservdelar, sköta godsmottagning, uppackning, inleveranser, beställningar samt vårda butiken och lagret.

Vi söker dig som har:

  • Gott tekniskt kunnande och kunskap om reservdelar för tunga fordon
  • Erfarenhet av lagerarbete
  • God servicekänsla
  • God samarbetsförmåga
  • Datavana
  • B-körkort och truckkort

Vill du vara en del av ett härligt sammansvetsat gäng hos en trygg arbetsgivare och ha chansen på ett roligt jobb i en spännande bransch? Hör av dig!

Ytterligare upplysningar lämnas av Arbetsledare Jessika Bornström, telefon 031-588 047 Fackligt ombud  för IF Metall är Philip Källström, telefon 031-588 168.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com senast den 30 maj. Vi kan komma att påbörja rekryteringen innan sista datum, så tveka inte att söka direkt. Ange i rubriken vilken ledig tjänst som avses.