Kundmottagare Sunnanå

Nu söker vi dig som trivs i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter. Du har god kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för både lastbilar, bussar och människor. Sök och bli en del av vårt gäng!

I rollen som Kundmottagare har du en nyckelposition där det krävs att du kan koordinera och kommunicera för att säkerställa våra kundåtaganden såväl internt som externt. Eftersom du kommer att vara länken mellan verkstad och kund är det mycket viktigt att du har en hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice.

En Kundmottagare hos oss möter våra kunder; både över disk och per telefon, bokar in bilar för service och reparation, lämnar ut färdiga bilar samt ansvarar för den övergripande prioriteringen av inkommande arbeten.

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete där du kommer att arbeta med kunniga och engagerade kollegor och där trivselfaktorn är hög. Som Kundmottagare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet och B-körkort, C-kort är meriterande.

Ytterligare upplysningar lämnas av Servicechef Fredrik Holmström, telefon 040-680 24 21.

Fackligt ombud är Camilla Jönsson Unionen, telefon 040-680 24 18.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com senast 2021-06-06. Ange i rubriken vilken ledig tjänst som avses.