Håller lastbilen i toppskick

VOLVO ORIGINALSERVICE

Du har satsat på en lastbil med exceptionellt god prestanda som dessutom går att utveckla allteftersom Volvo Lastvagnar utvecklar nya lösningar och mer sofistikerad programvara. Säkra den utvecklingsmöjligheten genom att låta oss ta hand om service och underhåll. 

Mer om Volvo Originalservice
Volvo Originaldelar

VOLVO ORIGINALDELAR

Vi säger bara en sak: kvalitet. Och det gäller inte bara reservdelarna. Våra experter specificerar exakt vad du behöver och beställer och monterar delarna åt dig. Sedan gäller garantin i 12 månader.

Titta närmare på Volvo Originaldelar
Volvo Service På Väg

Snabbt ut på vägen igen

Volvo Service På Väg

Volvo Service På Väg är ett smart komplement till våra verkstäders traditionella service och Volvo Action Service dygnet runt-jour. Vårt fokus är att förenkla vardagen för dig som kund – vi felsöker och hjälper dig med enklare reparationer på plats hos dig, så att du slipper åka in till verkstaden. Tjänsten finns tillgänglig för både lastbils- och busskunder.
Boka via Service Center på tfn: 020-346346

Ta reda på mer om serviceplanering

SERVICEPLANERING

Kostnadsfri. Ovärderlig. Första steget till planerad verkstadstid och förebyggande underhåll.

Läs mer om serviceplanering
Ett serviceavtal som passar dig

VOLVO SERVICEAVTAL

Guld, Silver, Blå och Classic Blå – våra serviceavtal hjälper dig att få ut maximal nytta av din lastbil. Tillsammans med dig ser vi över dina behov och matchar dem med ett avtal.

Utforska Volvo Serviceavtal
Volvo Action Service

Volvo Action Service

Om något går fel kommer vi – direkt. Men det är inte bara det som ingår i vår vägassistans.

Kontakta oss

Den perfekta servicen

Service är vår specialitet. Bara ring oss, kom förbi på en pratstund eller skicka ett e-postmeddelande, så berättar vi mer om hur vi arbetar.

Här hittar du oss