ISO-certifierat företag

ISO certifierat företag

Miljö
Volvo Truck Center Sweden AB strävar efter en så god miljöanpassning som verksamheten tillåter, bl.a. genom att välja rätt produkter och bra rutiner. Volvo Truck Center Sweden AB är miljöcertifierade enligt ISO14001. För att arbeta mot ett hållbart samhälle, försöker vi hela tiden hitta bättre produkter och arbeta för att förebygga miljöbelastningar.

Kvalitet

Volvo Truck Center Sweden AB är sedan 1997 kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Vi är dessutom ackrediterade av Swedac för att släcka 2:or, arbeta med hastighetsregulatorer, färdskrivare samt köldmedia. Vårt integrerade verksamhetssystem hjälper oss att kontinuerligt förbättra våra arbetsätt.
Behöver du kopior på våra certifikat så mailar du till Anders Paulsson, Miljö- & kvalitetschef på anders.paulsson@volvo.com

miljöpolicy

Miljöpolicy

Miljöomsorg är ett av Volvo Truck Centers kärnvärde. Bolaget skall rankas som en ledare inom miljöomsorg bland Sveriges återförsäljare. Miljöprogrammen skall kännetecknas av helhetssyn, kontinuerlig förbättring och effektivt resursutnyttjande. Därigenom skall Volvo Truck Center vinna konkurrensfördelar och bidra till en hållbar utveckling.

Läs hela vår miljöpolicy
Kvalitetspolicy

Kvalitetspolicy

KVALITET KOMMER FRÄMST!
Eftersom kvalitet är ett av Volvo Truck Centers kärnvärden skall bolaget på detta område rankas som ledande bland Sveriges återförsäljare. Detta uppnås genom kundfokus som bygger på ledningens engagemang och allas deltagande samt en processkultur.

Läs hela vår kvalitetspolicy
Sekretess

Sekretess

Vi behandlar information om kunder med sekretess. När det krävs enligt lag får Volvo Truck Center Sweden AB frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivaren meddelas om vilken information som lämnas om inte myndigheten ålägger oss med sekretess.

Vi behandlar information om kunder med sekretess.
När det krävs enligt lag får Volvo Truck Center Sweden AB frisläppa konfidentiell information.
Uppdragsgivaren meddelas om vilken information som lämnas om inte myndigheten ålägger oss med sekretess - See more at: https://author.aemforvg.com/content/volvo/volvo-trucks/dealers/sweden/vtc/sv-se/home/about-us/sekretess.html#sthash.pfwxbvX5.dpuf