Mekaniker till Trelleborg

Vi söker nu efter en ny kollega att förstärka vårt team i Trelleborg. Är du utbildad fordonsmekaniker, gärna med yrkesvana från tunga fordon – Hör av dig!

Vi söker Mekaniker till Volvo Truck Center

I vår Serviceanläggning servar och reparerar vi lastbilar, bussar, påbyggnationer och släp. Vi är måna om att ge våra kunder bästa tänkbara service och tar ansvar för våra arbetsuppgifter, vågar ta egna beslut och gillar att samarbeta för att finna de smartaste lösningarna. 

Vi erbjuder dig ett intressant, varierande och utvecklande jobb med det senaste inom IT och teknik. Dessutom får du möjligheten att arbeta med några av världens mest avancerade transportfordon. Det är ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete där du erbjuds många olika vidareutbildningar och karriärmöjligheter inom Volvokoncernen.

Vi ger dig bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare och sist men inte minst – ett roligt jobb i en spännande bransch!

 

Inom Volvo Truck Center Sweden AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vil vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder.

                                                                                                             

Ytterligare upplysningar lämnas av

Servicechef Göran Cervin, tfn 0410-529 85

Fackligt ombud är Billy Nilsson för IF Metall, tfn 040-680 24 06

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com