Mekaniker till vår anläggning i Stora Höga

Är du utbildad fordonsmekaniker och söker nya utmaningar? Läs då vidare!

Mekaniker Stora Höga

Nu söker vi en ny engagerad mekaniker till vårt kvällsskift sedan en av våra medarbetare gått vidare till en ny tjänst inom vår verksamhet.

Vår Serviceanläggning ligger intill E6 utanför Stenungssund. Här finns en modern verkstad där vi servar och reparerar bussar, lastbilar, påbyggnationer och släp. Vi har daglig kontakt med kunder och är måna om att ge bästa tänkbara service. Vi tar ansvar för våra arbetsuppgifter, vågar ta egna beslut och gillar samarbete för att nå de smartaste lösningarna. 

Vi erbjuder dig ett intressant, varierande och utvecklande jobb med det senaste inom IT och teknik. Dessutom får du möjligheten att arbeta med några av världens mest avancerade transportfordon. Det är ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete där du erbjuds många olika vidareutbildningar och karriärmöjligheter inom Volvokoncernen.

Vi ger dig bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare och sist men inte minst – ett roligt jobb i en spännande bransch!

 

Ytterligare upplysningar lämnas av Servicechef Martin Johansson, tfn 0303-820 22

Fackligt ombud för IF Metall, Roger Lindblom, tfn 031-588 044

 

 

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan eller via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com senast den 22 september 2019. Vi kommer intervjua löpande så tveka inte på att söka redan idag.

 

 

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com