Lastbilsmekaniker till Södertälje

Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med andra? Vill du vara en del av vårt team i Södertälje?

Vi erbjuder ett intressant, varierande och utvecklande jobb med möjligheten att arbeta med några av världens mest avancerade transportfordon. Det är ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete.

Volvo Truck Center är en ambitiös arbetsgivare, det är viktigt för oss att personalen utvecklas och har kul på jobbet. Därför erbjuder vi våra medarbetare många olika vidareutbildningar och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom Volvokoncernen. Vi ger dig såväl frihet som ansvar tillsammans med bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare. Och sist men inte minst – ett roligt jobb i en spännande bransch!

I dina arbetsuppgifter ingår att reparera och serva både lastbilar och påbyggnationer.

Din Profil:

Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker.

Har du yrkesvana från tunga fordon så är det meriterande.

Du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder och skall därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.

 

Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Gustav Törnqvist tfn 08-553 038 37 eller e-post: gustav.tornqvist@volvo.com. Fackligt ombud är Thomas Ekengren för IF Metall, tfn 0176-22 56 45.

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com