Skademekaniker till Helsingborg

Vi söker nu ytterligare en kollega för att förstärka vårt gäng i Helsingborg.

Hos oss servar och reparerar vi tunga fordon samt hanterar skador och plåtarbeten. Vi har daglig kontakt med kunder och är måna om att ge bästa tänkbara service. Vi tar ansvar för våra arbetsuppgifter, vågar ta egna beslut och gillar samarbete för att nå de smartaste lösningarna. 

Vi erbjuder dig ett intressant, varierande och utvecklande jobb  där du får möjlighet att arbeta med några av världens mest avancerade transportfordon. Det är ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete där du erbjuds många olika vidareutbildningar och karriärmöjligheter inom Volvokoncernen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med plåt och skador på tunga fordon och att du har kunskaper i svetsning.

Vi ger dig bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare och sist men inte minst – ett roligt jobb i en spännande bransch!

Inom Volvo Truck Center Sweden AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder.

Ytterligare upplysningar lämnas av Servicechef Ekrem Rrahmani, tfn 042-29 99 10

Fackligt ombud är Pär Andersson för IF Metall, tfn 042-29 99 04

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com