Mekaniker - Volvo Truck Center Jordbro

Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med andra? Söker du ett stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten? Vill du vara en del av vårt team i Jordbro? Nu söker vi två mekaniker - en för arbete dagtid och en till kvällsskiftsarbete.

Bild på mekaniker

Att vara mekaniker på Volvo Truck Center är inte som att vara det i vilken verkstad som helst. På Volvo Truck Center sätter vi en ära i att våra medarbetare ska trivas. Det är en av de viktiga grundbultarna till att våra mekaniker är de bästa i branschen. Vi utbildar, kompetenshöjer och intresserar oss för våra kollegor. Hos oss vet du vad du får och vad du förväntas ge som medarbetare. Våra ledare är engagerade och kunniga, och vår personal likaså.

Att arbeta på Volvo Truck Center ger dig både möjligheten att arbeta med våra otroliga fordon liksom chansen att utvecklas och avancera inom koncernen.

Vi ger dig såväl frihet som ansvar tillsammans med bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare. Och sist men inte minst – ett roligt jobb i en spännande bransch!

I dina arbetsuppgifter ingår att reparera och serva både lastbilar och påbyggnationer.

Om du är intresserad av att arbeta kvällar ser det ut som så att i vårt kvällsskift är arbetet förlagt till 4 kvällar i veckan, måndag-torsdag kl 14.00 – 22.30. Du kommer att äga ett större ansvar över hela processen och samarbeta med dagskiftets kundmottagare för en optimal planering av verksamheten. En stor chans att utvecklas alltså!

Din Profil:

Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker. Har du yrkesvana från tunga fordon så är det meriterande.

Det är även meriterande om du har något av följande:

  • Yrkesvana från påbyggnationer
  • Yrkesvana inom hydraulik och pneumatik
  • Yrkesvana inom elektronik
Du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder och skall därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.

Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Jan-Åke Höglund tfn 08-500 100 72 eller e-post: jan.ake.hoglund@volvo.com. Fackligt ombud är Thomas Ekengren för IF Metall, tfn 0176-22 56 45.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan, eller med e-post till: rekrytering.vtrcs@volvo.com

I ämnesraden är det viktigt att du skriver ”Mekaniker Jordbro”

Sök snarast, vi rekryterar löpande! 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com