2 bussmekaniker till Volvo Truck Center i Kville

Vi söker två nya kollegor till vårt kvällsteam i Kville

Mekaniker Volvo Truck Center

Nu söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker till vår serviceanläggning på Deltavägen där vi servar och reparerar bussar. Vårt kvällsskift är förlagt måndag till torsdag mellan klockan 15:54 och 24:00 och hos oss erbjuds du ett intressant, varierande och utvecklande jobb med det senaste inom IT och teknik. Dessutom får du möjlighet att arbeta med en av världens mest avancerade transportfordon. På Volvo Truck Center får du ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete.

Volvo Truck Center är en ambitiös arbetsgivare, det är viktigt för oss att våra medarbetare utvecklas och har kul på jobbet. Därför erbjuder vi våra medarbetare många olika vidareutbildningar och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom Volvokoncernen.

Din Profil:

Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker.  Har du yrkesvana från tunga fordon så är det mycket meriterande. Du kommer att arbeta i kontakt med våra busskunder och skall därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med D-behörighet

Så sök redan idag för chansen att få ett roligt jobb i en spännande bransch!

 

Ytterligare upplysningar lämnas av Servicechef Henrik Wikman031-588 003

Fackligt ombud är Roger Lindblom för IF Metall, tfn 031-588 044. 

 

Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com eller via formuläret nedan senast den 22 februari 2019.

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com