Engagerad Kundmottagare till kvällsskiftet i Bäckebol

Nu söker vi dig som trivs i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter. Du har god kommunikationsförmåga och ett genuint intresse för både lastbilar, bussar och människor. Sök och bli en del av vårt gäng!

Kundmottagare Volvo Truck Center

I rollen som Kundmottagare har du en nyckelposition där det krävs att du kan koordinera och kommunicera för att säkerställa våra kundåtaganden såväl internt som externt. Eftersom du kommer att vara länken mellan verkstad och kund är det mycket viktigt att du har hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice.

Vårt kvällsskift är förlagt måndag till torsdag mellan 15.30 och 24.00 och en kundmottagare hos oss arbetar i nära samarbete med Arbetsledaren för kvällsskiftet samt övrig personal på anläggningen.

Du möter våra kunder; både över disk och per telefon, bokar in bilar för service och reparation, lämnar ut färdiga bilar samt ansvarar för den övergripande prioriteringen av inkommande arbeten.

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete där du kommer att arbeta med kunniga och engagerade kollegor och där trivselfaktorn är hög. Som Kundmottagare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet och B-körkort, C-kort är meriterande.

 

Ytterligare upplysningar lämnas av

Arbetsledare Magnus Ruokolahti, 031-588 070

Servicechef Erik Bernhardsson, 031-588 055

Fackligt ombud är Anna Lorensson Unionen tfn 031-588 006

 

Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com  eller via formuläret nedan senast 2019-02-20.

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Attached : /10MB
Total File size limit reached

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Total File size limit reached
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com