Kundmottagare till Sollentuna

Volvo Truck Center i Sollentuna är vår största anläggning. Här arbetar ca 65 personer i en mängd olika verksamheter och roller, ca 40 av dessa är mekaniker. Här finns såväl verkstad som reservdelsförsäljning, tvätthall och däckverksamhet. Vi har även jourverksamhet med ansvar för norra Stockholm och vår skadeverkstad bedriver en omfattande verksamhet.

Bild på medarbetare

I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot och skriva in bilar, lämnar ut färdiga bilar samt ansvarar för den övergripande prioriteringen av inkommande arbeten. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara behjälplig vid försäljning av reservdelar över disk, att lämna offerter samt handlägga garantier och goodwill.

Som kundmottagare har du daglig kontakt med våra verkstadskunder och arbetar i nära samarbete med servicechef, arbetsledare och övrig personal på verkstaden.

Eftersom du i din roll kommer att vara företagets ansikte utåt och ha daglig kontakt med våra kunder är det viktigt att du har en hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice. Du är kommunikativ, ansvarskännande och du trivs i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter.
Att du har förmågan att prioritera och arbeta effektivt med bibehållen servicenivå, även under stress, är viktigt eftersom arbetsbelastningen stundtals är hög.

Vi söker dig som har en bakgrund inom fordonsbranschen. Har du tidigare erfarenhet som mekaniker eller av att jobba med reservdelar är detta en fördel.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. God datavana är ett krav.
Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Johan Dahl tel 08-6255505 eller e-post: johan.dahl.4@volvo.com. Fackligt ombud är Harald Joelson för Unionen, Tel: 08-6233299.
Välkommen med din ansökan med e-post till: rekrytering.vtrcs@volvo.com
I ämnesraden är det viktigt att du skriver ”Kundmottagare Sollentuna”.
Välkommen med din ansökan senast 2019-07-28

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com