Golvverkmästare till vårt kvällsskift i Stora Höga

Vill du vara med och driva vår affär genom att tillgodose en god kvalitet på våra tjänster? Vi söker nu en Golvverkmästare till vårt kvällsskift i Stora Höga.

Bild på medarbetare

Vår anläggning i Stora Höga ligger ett stenkast från E6:an och här hittar du en av Volvo Truck Centers mest moderna serviceanläggningar. Här arbetar 17 kunniga och engagerade medarbetare som servar våra kunder med verkstadstjänster för buss och lastbil, reservdelsförsäljning och försäljning av nya lastbilar.

Nu söker vi dig som är en erfaren mekaniker och som har erfarenhet av tunga fordon. Som Golvverkmästare hos oss blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för att utifrån kundens behov prioritera rätt åtgärder. Du kommer också att i viss mån utföra produktiva arbetsuppgifter samt viss administration. Vårt kvällsskift är förlagt måndag till torsdag mellan 15.54 och 24.00.

Du kommer att arbeta med att bibehålla goda kundrelationer och skall därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service samt se värdet i detta. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Du ska ha körkort, med minst C-behörighet.

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten och som Golvverkmästare hos oss får du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar  

 

Ytterligare upplysningar lämnas av Servicechef Martin Johansson, tfn 0303-820 22

Fackligt ombud för IF Metall, Roger Lindblom, tfn 031-588 044

 

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan eller via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com senast den 30 augusti 2019.  

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com