Fordonselektriker inriktning påbyggnad - Volvo Truck Center Huddinge

I vår anläggning i Huddinge arbetar vi med påbyggnationer av lastbilar. Det är till denna spännande och varierande verksamhet som vi nu söker en driven fordonselektriker. Hos oss får du en unik chans att utvecklas och använda din kompetens.

Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med andra? Vill du vara en del av vårt team i Huddinge?

Vår Huddingeanläggning är unik. Här jobbar vi nämligen med en speciell kombination av flera spännande verksamheter. Vi arbetar med påbyggnationer av lastbilar samt reparation och service av bussar. Utöver det finns Volvo Truck Centers leveransavdelning för Region Öst här. 

Volvo Truck Center är en ambitiös arbetsgivare, det är viktigt för oss att personalen utvecklas och har kul på jobbet. Därför erbjuder vi våra medarbetare många olika vidareutbildningar och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom Volvokoncernen.

Vi erbjuder dig ett intressant, varierande och utvecklande jobb med det senaste inom IT och teknik. Dessutom får du möjligheten att arbeta med några av världens mest avancerade transportfordon. Det är ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete. 

Din profil:  

  • Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga. 
  • Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering och reparationer av byggnationer.
  • Kunskaper i elektronik och hydraulik är ett krav.

Vi ger dig bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare och sist men inte minst – ett roligt jobb i en spännande bransch!

Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Björn Melin tfn 08-623 32 45 eller e-post: björn.melin@volvo.com. Fackligt ombud är Thomas Ekengren för IF Metall, tfn 0176-22 56 45.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan eller med e-post till: rekrytering.vtrcs@volvo.com. I ämnesraden är det viktigt att du skriver ”Fordonselektriker Huddinge”

Sök snarast, vi rekryterar löpande!

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com