Bussmekaniker - Volvo Truck Center Huddinge

Här är din chans att utvecklas som mekaniker! Kom till oss och arbeta med våra fantastiska bussar i vårt engagerade team i Huddinge!

Bild på mekaniker

Vår Huddingeanläggning är unik. Här arbetar vi nämligen med en speciell kombination av flera spännande verksamheter. I Huddinge arbetar vi med särskilt inriktad kompetens på reparation och service av bussar. Utöver det finns Volvo Truck Centers leveransavdelning för Region Öst här. Dessutom arbetar vi med påbyggnationer av lastbilar.

Vi erbjuder ett intressant, varierande och utvecklande jobb med det senaste inom IT och teknik. Dessutom får du möjlighet att arbeta med några av världens mest avancerade transportfordon. Det är ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete. I dina arbetsuppgifter ingår att reparera och serva bussar.

Volvo Truck Center är en ambitiös arbetsgivare, det är viktigt för oss att personalen utvecklas och har kul på jobbet. Därför erbjuder vi våra medarbetare många olika vidareutbildningar och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom Volvokoncernen. Vi ger dig såväl frihet som ansvar tillsammans med bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare. Och sist men inte minst – ett roligt jobb i en spännande bransch! 

Din profil:

  • Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker.
  • Har du yrkesvana från bussfordon så är det mycket meriterande.
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med tunga fordon och elektronik.
Du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder och skall därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med C- eller D-behörighet. God datorvana krävs. 

Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Tommy Olsson tfn 08-623 32 10 eller e-post: tommy.ohlsson@volvo.com. Fackligt ombud är Thomas Ekengren för IF Metall, tfn 0176-22 56 45.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan eller med e-post till: rekrytering.vtrcs@volvo.com. I ämnesraden är det viktigt att du skriver ”Bussmekaniker Huddinge”

Sök snarast, vi rekryterar löpande!

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com