Mekaniker för skador och plåt i Sollentuna

Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med andra? Vill du vara en del av vårt härliga team i Sollentuna?

Skademekaniker Sollentuna

Mekaniker för skador och plåt

Sollentunaanläggningen är Volvo Truck Centers Region Östs största verkstad. Här arbetar ca 65 personer för att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen. Vi servar och reparerar tunga fordon samt hanterar skador och plåtarbeten. Vi har daglig kontakt med kunder och är måna om att göra vårt allra bästa i allt vi gör. Vi tar ansvar för våra arbetsuppgifter, vågar ta egna beslut och gillar samarbete för att nå de smartaste lösningarna. Nu söker vi en person som vill arbeta tillsammans med vårt arbetslag för skadereparationer som plåt-/skademekaniker. Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med andra? Då kanske du är rätt person för oss!

Vi erbjuder dig ett intressant, varierande och utvecklande jobb med möjlighet att arbeta med några av världens mest avancerade transportfordon. Det är ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete.

Volvo Truck Center är en ambitiös arbetsgivare, det är viktigt för oss att personalen utvecklas och har kul på jobbet. Därför erbjuder vi våra medarbetare många olika vidareutbildningar och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom Volvokoncernen.

Om dig:

Du är självgående, ansvarstagande, ordningsam och har god  samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med plåt och skador på tunga fordon och att du har kunskaper i svetsning. Meriterande är också tidigare erfarenhet av Josams riktutrustning, Truck Coms axelmätningsutrustning samt påbyggnads- och smidesarbeten.

Vi ger dig bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare och sist men inte minst – ett roligt jobb i en spännande bransch!

Ytterligare upplysningar lämnas av arbetsledare Alexander Arianpour, tfn 08-625 56 20

Fackligt ombud är Daniel Hellmark för IF Metall, tfn 08-553 038 48

Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com

 

I ämnesraden är det viktigt att du skriver  ”Mekaniker Plåt/Skador Sollentuna”

Sista ansökningsdag är den 22 september 2019.

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com