Servicechef till vår anläggning i Kungens Kurva

Nu söker vi dig som med ett tryggt ledarskap vill driva anläggningen i Kungens Kurva. Till din hjälp har du ett stort gäng kvalitetsmedvetna kollegor som inte nöjer sig med något annat än att leverera det allra bästa till våra kunder.

Volvo Truck Center i Kungens Kurva är en stor anläggning. Hos oss arbetar närmare 50 personer i en mängd olika verksamheter och roller, ca 30 av dessa är mekaniker. Här finns såväl verkstad som reservdelsförsäljning, tvätthall och däckverksamhet. Vi har även jourverksamhet med ansvar för södra Stockholm. Vi är väldigt engagerade i vår personal, och Volvo Truck Center har höga ambitioner som arbetsgivare. Service i världsklass är vår devis, och vår inställning är att allt alltid kan förbättras. Kundens framgång är vårt fullständiga fokus! 

Rollen som servicechef är väldigt bred. Du ska driva, leda och utveckla Volvo Truck Centers serviceanläggning i Kungens Kurva. Du förväntas att arbeta såväl operativt som strategiskt med ett engagemang som utmärker sig. Du är ytterst ansvarig för hela anläggningens verksamhet, det är en ansvarsfull position där du varje dag står inför nya viktiga utmaningar. Du är en del av verksamhetens vardag i stort och smått, och du får inte vara rädd för att hugga i där det behövs. Till din hjälp har du ett kompetent gäng kollegor omkring dig, både i Kungens Kurva likväl som i Volvo Truck Centers hela organisation. 

Du ska vara villig att lägga ner ett stort engagemang i ditt arbete, och även om dina arbetstider oftast ligger på dagtid kommer det även innebära andra arbetstider. Verksamheten i Kungens Kurva bedrivs nämligen såväl dag-, som kvälls- och nattetid. Vi är en målstyrd organisation och du kommer rapportera ditt budget- och resultatansvar till Servicemarknadschefen för Region Öst. 

Du är en ledare med erfarenhet i ryggsäcken. Du sätter dina kollegors bästa i första rummet och du ser ditt arbetslag som både din och organisationens resultatrika väg framåt. Du har ett genuint driv som ger dig din motivation att kontinuerligt driva din verksamhet till nya segrar. Du är en viktig lagspelare såväl som arbetsgivarrepresentant för vår organisation. Vi har en stabil och framgångsrik verksamhet och hos oss finns chansen att växa och utvecklas för rätt person. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva och utveckla en verkstad. Du behöver ha B-körkort, C- och D är meriterande. Du behöver ha god kunskap om vår bransch. 

För mer information, kontakta Fredrik Möller, e-post: fredrik.fm.moller@volvo.com eller tel: 08-6089930.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan, eller med e-post till rekrytering [dot] vtrcs [at] volvo [dot] com senast den 7 juli 2018

Vi kan komma att påbörja rekryteringen innan sista datum, så tveka inte att söka direkt. Märk din ansökan i ämnesraden med ”Servicechef Kungens Kurva”.

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com