Servicechef Jordbro

Volvo Truck Center i Jordbro är en framgångsrik och dynamisk verkstad. Vi är närmare 20 personer som arbetar här, varav 12 är mekaniker. Vi har även reservdelsförsäljning och lastbilssäljare. Vår verksamhet bedrivs såväl på dagtid som på kvällar.

Servicechefsrollen för Jordbroanläggningen är en omfattande roll där du både arbetar med praktiska rutinfrågor såväl som att du ska driva och leda verksamheten. Du skall strukturera det dagliga arbetet samtidigt som du strategiskt utvecklar, koordinerar och säkrar affären.

Du förväntas alltså att arbeta såväl operativt som strategiskt - med ett engagemang som utmärker sig. Det är en ansvarsfull position där du varje dag står inför nya viktiga utmaningar. Till din hjälp har du ett kompetent gäng kollegor omkring dig, både i Jordbro likväl som i Volvo Truck Centers hela organisation.

Du är en ledare med erfarenhet i ryggsäcken som vill lägga ner ett stort engagemang i ditt arbete. Du sätter dina kollegors bästa i första rummet och du ser ditt arbetslag som både din och organisationens resultatrika väg framåt. Du har ett genuint driv som ger dig din motivation att kontinuerligt driva din verksamhet till nya segrar. Du är en viktig lagspelare såväl som arbetsgivarrepresentant för vår organisation. Vi är en målstyrd organisation och du kommer rapportera ditt budget- och resultatansvar till servicemarknadschefen för Region Öst.

Vi har en stabil och framgångsrik verksamhet och hos oss finns chansen att växa och utvecklas för rätt person. Volvo Truck Center har höga ambitioner som arbetsgivare. Leverans och service i världsklass är vår devis, och vår inställning är att allt alltid kan förbättras. Kundens framgång är vårt fullständiga fokus!

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att driva och utveckla en verkstad. Du behöver ha B-körkort. C- och D är meriterande. Du behöver ha god kunskap om vår bransch.

För mer information, kontakta Fredrik Möller, e-post: fredrik.fm.moller@volvo.com eller tel: 08-6089930.

Välkommen med din ansökan via länken nedan eller via e-post till: rekrytering.vtrcs@volvo.com senast den 27juli.  Vi kan komma att påbörja rekryteringen innan sista datum, så tveka inte att söka direkt. Märk din ansökan i ämnesraden med ”Servicechef Jordbro”.

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com