Lastbilsmekaniker till Volvo Truck Center i Södertälje!

Är du en mekaniker som vill jobba i Södertälje? Kom till vårt grymma gäng på Volvo!

Vi söker mekaniker till Södertälje

På Volvo Truck Center i Södertälje arbetar ca 25 personer i en mängd olika verksamheter och roller, ca 15 av dessa är mekaniker. Vi driver såväl verkstad som reservdelsförsäljning och tvätthall. Vi har även försäljning av nya och begagnade lastbilar likväl som en unik avdelning som bedriver verksamhet med begagnade reservdelar.

Vi är väldigt engagerade i vår personal, och Volvo Truck Center har höga ambitioner som arbetsgivare. Service i världsklass är vår devis, och vår inställning är att allt alltid kan förbättras. Kundens framgång är vårt fullständiga fokus!

I dina arbetsuppgifter ingår att reparera och serva både lastbilar och påbyggnationer.

Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker. Har du yrkesvana från tunga fordon så är det meriterande.

Du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder och skall därför vara mån om att ge kunden bästa tänkbara service. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.

Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Gustav Törnqvist tfn 08-553 038 37 eller e-post: gustav.tornqvist@volvo.com. Fackligt ombud är Thomas Ekengren för IF Metall, tfn 0176-225645.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan eller med e-post till: rekrytering.vtrcs@volvo.com. Om du mailar är det viktigt att du skriver ”Mekaniker Södertälje” i ämnesraden.

Sök snarast, vi rekryterar löpande! 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com