Tag chansen att arbeta som mekaniker hos Volvo Truck Center i Kungens Kurva

Är du en mekaniker som vill jobba i Kungens Kurva? Kom till vårt lag på Volvo Truck Center!

Vi söker mekaniker till Kungens Kurva

Volvo Truck Center i Kungens Kurva är en stor anläggning. Här arbetar närmare 50 personer i en mängd olika verksamheter och roller, ca 30 av dessa är mekaniker. Vi bedriver såväl verkstad som reservdelsförsäljning, tvätthall och däckverksamhet. Vi har även jourverksamhet med ansvar för södra Stockholm.

Vi är väldigt engagerade i vår personal, och Volvo Truck Center har höga ambitioner som arbetsgivare. Service i världsklass är vår devis, och vår inställning är att allt alltid kan förbättras. Kundens framgång är vårt fullständiga fokus!

I dina arbetsuppgifter ingår att reparera och serva både lastbilar och påbyggnationer.

Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker. Har du yrkesvana från tunga fordon så är det meriterande.

Du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder och skall därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.

Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Kristoffer Eklund, Tel: 08-608 99 08 eller e-post: kristofer.eklund@volvo.com. Fackligt ombud är Thomas Ekengren för IF Metall, tfn 0176-225645.

Välkommen med din ansökan via länken nedan eller med e-post till: rekrytering.vtrcs@volvo.com. Om du mailar är det vikigt att du i ämnesraden skriver ”Mekaniker Kungens Kurva”.

Sök snarast, vi rekryterar nu! 

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com