Leveranskoordinator Region Öst

Leveransavdelningen för Volvo Truck Center Region Öst finns i Huddinge och arbetar med en bred mängd uppgifter inom leveransdelen av vår affär. Med det menar vi det mesta som händer från att beställningen läggs tills att bilen levereras till kund. Vi är idag fyra stycken anställda som arbetar tätt tillsammans med allt från att ansvara för administration till logistik för fordonen som säljs i regionen. Vi söker nu dig som vill vara ännu en viktig spelare i vårt lag som arbetar för leveranser i världsklass.

Bild på medarbetare

Nu letar vi efter någon som vill bidra till oss med sin talang för samordning, framåtdriv och servicekänsla. Vi söker dig som är noggrann och flexibel samt intresserad av att arbeta med både administration och praktiska uppgifter. I kombination med din vilja att leverera med bästa tänkbara service, känns det också naturligt för dig att våga ställa höga krav och driva förhandlingar med våra leverantörer, vilket är en viktig del i arbetet. Du behöver alltså ha lite skinn på näsan! Följande vill vi också att du ska tycka är en motiverande del av ditt arbete:

  • Ha ansvar för att styra och driva det logistiska flödet av fordonsförsäljningen för att minimera företagets ledtider samt kapitalbindning.
  • Göra uppföljningar av leveransernas precision, samt jobba för att hela tiden förbättra leveransprocessen.
  • Ansvara för administration av försäljningen internt och externt (t.ex. registreringar, intyg och besiktning).
  • Skapa förutsättningar, planera och följa upp arbetsflödet kring försäljningen för att säkra en förstklassig leverans.  
  • Upprätta och följa upp arbetsordrar och fakturor.
  • Sköta kontakten med påbyggare och andra underleverantörer.
  • Arbeta som ett administrativt stöd och komplement till säljaren under hela försäljningsprocessen.
  • Ansvar för att sköta interna kontakter inom Volvo, exempelvis med fabriken.
  • Ansvara för leveranser av lastbilar gentemot våra direktkunder, samt vid behov även gentemot distriktskunder.
Vi tror att du är en hejdundrande administratör med ett rejält driv. I kombination med det ska du gilla människor, fordon och service samt besitta en noggrannhet och vilja att hela tiden arbeta med kvalitet och förbättringar. Du måste ha B-körkort i detta arbete, men har du C-körkort är det väldigt meriterande.

Ytterligare upplysningar lämnas av leveranschef Mattias Lindebäck, tfn 08-623 32 34 eller e-post: mattias.lindeback@volvo.com. Fackligt ombud är Harald Joelson för Unionen, tfn 08-623 32 99.

Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com senast den 21 oktober 2018. Uppge ”Leveranskoordinator” i ämnesraden på ditt mail. Vi kan dock komma att intervjua löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort du kan!

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Volvo Truck Center att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rekrytering.vtrcs@volvo.com