Servicechef Bäckebol

Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med andra? Ser du ett värde i att genom medarbetare och kollegor skapa goda kundrelationer och ge den bästa servicen för våra kunder i västra Sverige? Är du redo att anta utmaningen att driva en av Europas största serviceanläggningar för tunga fordon? Känner du att detta är du, hör av dig!

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta på en anläggning med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som Servicechef hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi söker en driven och engagerad ledare med intresse för att utveckla affären med kunder tillsammans med våra medarbetare. Som Servicechef ansvarar du för all övergripande verksamhet på anläggningen samt arbetar aktivt för att förbättra lönsamhet och kundtillfredsställelse. Detta innefattar både verkstad och reservdelar. 

Du förväntas initiera och leda utvecklingen av verksamheten. Du har fullt resultatansvar, vilket innefattar kundnöjdhet, medarbetarengagemang, intäkter och kostnader. Som Servicechef ansvarar du för att coacha och utveckla din personal och skapa förutsättningar för gruppen att tillsammans arbeta mot gemensamma mål. Du kommer att ingå i Volvo Truck Center Västs Regionledning och bidra till regionens totala affär.


Din profil

Du har daglig kontakt med kunder och det viktigt att du har en hög servicenivå, att du är förtroendeingivande samt att du aktivt arbetar med att utveckla och vårda kundrelationer. Vi söker dig som har ett inkluderande och inspirerande ledarskap samt strävar efter att vara en förbild och ett stöd för de anställda.

Kvalifikationer:

·         Mycket god branschkännedom med kommersiellt - och affärsdrivet mind-set.

·         Dokumenterade goda ledaregenskaper och förmåga att samarbeta internt och externt.

·         Goda kommunikations- och presentationsegenskaper.  

·         Kan utrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

·         God vana kring processtyrt arbete.

·         God datakunskap.

·         B-körkort är ett krav, C/D/E-kort är meriterande

 

Inom Volvo Truck Center Sweden AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder.

 

Ytterligare upplysningar lämnas av:

Regionchef Väst Henrik Wickman, tfn 031-588 010

HR Business Partner Jenny Åsevi, tfn 031-588 143

Fackligt ombud för Ledarna är Niklas Johannesson, tfn 031-588 165

 

Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com senast den 6 augusti.