Mekaniker Trelleborg

Vi förstärker vårt gäng i Trelleborg och söker nu dig som är utbildad fordonsmekaniker gärna med yrkesvana från tunga fordon

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta på en anläggning med kunniga och engagerade kollegor där trivselfaktorn är hög. Som mekaniker hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att felsöka, reparera och utföra service på både lastbilar och släp. Hos oss finner du ett varierande arbete med den senaste tekniken inom lastbilar.

Elkunskap och viljan att vidareutbilda sig är ett krav på våra mekaniker idag. Vi ser gärna att du har intresse i att lära dig och förstå hur olika system fungerar i lastbilen däribland även påbyggnationer då nästan alla lastbilar har någon form av detta idag.

Du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder och skall därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga.

Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.

 

Inom Volvo Truck Center Sweden AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder.

 

Ytterligare upplysningar lämnas av Servicechef Göran Cervin, tfn 0410-529 85

Fackligt ombud är Billy Nilsson för IF Metall, tfn 040-680 24 06

 

Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com senast den 25 augusti 2017. Uppge i ämnesraden på ditt mail vilken ledig tjänst som avses.