Arbetledare till Däckavdelningen i Bäckebol

Är du en engagerad person som gillar att arbeta tillsammans med andra? Söker du ett stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten? Vill du vara en del av vårt vinnande team i Bäckebol?

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta på en anläggning med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög. Som Arbetsledare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi söker en driven och engagerad ledare med intresse för att utveckla däckaffären med kunder tillsammans med våra medarbetare. Som Arbetsledare hos oss har du personalansvar för en grupp mekaniker där du förväntas leda, fördela samt utveckla arbetet inom din grupp. Du kommer också att i nära samarbete med övriga Arbetsledare på verkstaden säkerställa att vi har en välfungerande verksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår även att säkerställa att kvaliteten på utförda arbeten är hög och ha fokus på kundnöjdhet.

Din profil

Då du har daglig kontakt med kunder och det viktigt att du har en hög servicenivå, att du är förtroendeingivande samt att du aktivt arbetar med att utveckla och vårda kundrelationer.

Vi söker dig som har ett inkluderande och inspirerande ledarskap samt strävar efter att vara en förbild och ett stöd för de anställda.

Kvalifikationer:

  • God branschkännedom

  • Goda ledaregenskaper och förmåga att samarbeta internt och externt.

  • Goda kommunikations- och presentationsegenskaper.  

  • Kan utrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

  • God datakunskap.

  • B-körkort är ett krav, C-kort är meriterande

     

Inom Volvo Truck Center Sweden AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder.

 

Ytterligare upplysningar lämnas av:

Servicechef Rolf Nikell, tfn 031-588 075

HR Business Partner Jenny Åsevi, tfn 031-588 143

Fackligt ombud för Ledarna är Niklas Johannesson, tfn 031-588 165

 

Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering [dot] vtrcs [at] volvo [dot] com senast den 3 december 2017. Ange ”Arbetsledare Däck” i rubriken.