Till Sollentuna söker vi kundmottagare

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet. Hos oss är trivselfaktorn hög, vi har kunniga och engagerade medarbetare samt världsledande produkter och tjänster. Som kundmottagare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot och skriva in bilar, lämnar ut färdiga bilar samt ansvarar för den övergripande prioriteringen av inkommande arbeten. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara behjälplig vid försäljning av reservdelar över disk, att lämna offerter samt handlägga garantier och goodwill.

Som kundmottagare har du daglig kontakt med våra verkstadskunder och arbetar i nära samarbete med servicechef, arbetsledare och övrig personal på verkstaden.

Eftersom du i din roll kommer att vara företagets ansikte utåt och ha daglig kontakt med våra kunder är det viktigt att du har en hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice. Du är kommunikativ, ansvarskännande och du trivs i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter.
Att du har förmågan att prioritera och arbeta effektivt med bibehållen servicenivå, även under stress, är viktigt eftersom arbetsbelastningen stundtals är hög.

Vi söker dig som har en bakgrund inom fordonsbranschen. Har du tidigare erfarenhet som mekaniker eller av att jobba med reservdelar är detta en fördel.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. God datavana är ett krav.

Inom Volvo Truck Center Sweden AB arbetar vi aktivt med att öka mångfalden inom vår verksamhet. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder.

Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Stefan Lindquist, tfn 08-623 32 72.
Fackligt ombud är Harald Joelsson för Unionen, tfn 08-623 32 99.

Välkommen med din ansökan via e-post till rekrytering.vtrcs@volvo.com senast den 24 november 2017. Uppge ”Kundmottagare” i ämnesraden på ditt mail.