Rekryteringsevent

Rekryteringsevent 30 september - bli vår nya kollega!

Göteborg expanderar – och vi likaså! Vi letar därför efter duktiga mekaniker, kundmottagare, säljare och reservdelspersonal som vill arbeta med ny, spännande teknik och Sveriges ledande lastbilsmärke.

Volvo Truck Center Mölndal, Sveriges mest moderna serviceanläggning för lastbil och buss, slår upp portarna vid årsskiftet. Med anledning av att vår verksamhet växer anordnar vi ett rekryteringevent för vår region på plats i Mölndal, där du kan prata med rekryterare och blivande kollegor, få en inblick i Volvo Lastvagnars senaste innovationer samt få en försmak av vår verksamhet.

Vi bjuder givetvis på mat och fika. Välkommen till Mölndal den 30 september, för att stifta bekantskap med en riktigt schysst arbetsgivare och en toppmodern arbetsplats.

Tid: 30 september 2017, drop-in mellan kl 11:00-14:00

Plats: VTrC Mölndal, Metangatan 4, 431 53 Mölndal

PROGRAMPUNKTER:

 • Bli vår nya kollega – snacka jobb med oss och lämna en intresseanmälan
 • Besök utställningstrailern – hör Volvopersonal berätta om jobbet och arbetsplatsen kl. 11:30, 12:30 och 13:30. Övrig tid kan du ta en kaffe, titta på film samt spana in några av våra tekniska innovationer
 • Bli mekaniker – träffa representanter från Göteborgs Tekniska College samt Elof Lindälvs gymnasium
 • Kolla in lastbilar/bussar – kläm och känn på våra produkter och se hur en Volvo Service På Väg-bil är utrustad
 • Luncha – vi bjuder på en bit god mat

Lediga jobb hos Volvo Truck Center

20 20

För oss är det medarbetarna som gör skillnad och gör oss till ett framgångsrikt företag. Vi är ständigt på jakt efter duktiga, innovativa människor som tycker om att jobba i en kundnära och dynamisk miljö. Är du den vi söker? Du är alltid välkommen att kontakta oss - oavsett om vi har någon ledig tjänst just nu som passar dig, så vet man aldrig vad som kan dyka upp i framtiden.  

Precis som du gör skillnad för oss, kan vi göra skillnad för dig. Hos oss är dina karriärmöjligheterna i stort sett oändliga. Vill du utvecklas inom Volvokoncernen, lokalt eller globalt, så ligger alla vägar öppna för dig som vågar ta steget.

Man får mycket socialt här, vi är ett gött gäng. Jag tycker att man lär sig mycket och här finns bra kollegor som alltid hjälper en.

Mats Johansson

Bussmekaniker, Kville

Mekaniker på rast

Vad kan vi erbjuda dig om du väljer oss?

 • Ett intressant, varierande och utvecklande jobb 
 • Det senaste inom IT och teknik
 • Möjlighet att arbeta med några av världens mest avancerade transportfordon
 • Ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete
 • Många olika vidareutbildningar och karriärmöjligheter inom Volvokoncernen
 • Möjlighet till jobb utomlands
 • Bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare

... Och sist men inte minst, ett roligt jobb i en spännande bransch. 

Kunder köper lastbilar med både hjärna och hjärta och därför handlar det om att alltid göra det där lilla extra. Det är roligt och utvecklande på väldigt många sätt, både privat och yrkesmässigt.

Andreas Nordin

Nybilssäljare, Bäckebol