För oss är det medarbetarna som gör skillnad och gör oss till ett framgångsrikt företag. Vi är ständigt på jakt efter duktiga, innovativa människor som tycker om att jobba i en kundnära och dynamisk miljö. Är du den vi söker? Du är alltid välkommen att kontakta oss - oavsett om vi har någon ledig tjänst just nu som passar dig, så vet man aldrig vad som kan dyka upp i framtiden.  

Precis som du gör skillnad för oss, kan vi göra skillnad för dig. Hos oss är dina karriärmöjligheterna i stort sett oändliga. Vill du utvecklas inom Volvokoncernen, lokalt eller globalt, så ligger alla vägar öppna för dig som vågar ta steget.

Lediga jobb hos Volvo Truck Center

20 20

Marcus Larsson - mekaniker

Marcus Larsson som arbetar på Volvo Truck Center i Jordbro är en av alla våra duktiga och positiva mekaniker. Hör honom berätta lite om sin passion för mekanikeryrket. 

Marcus Larsson, mekaniker på Volvo Truck Center Jordbro

Man får mycket socialt här, vi är ett gött gäng. Jag tycker att man lär sig mycket och här finns bra kollegor som alltid hjälper en.

Mats Johansson

Bussmekaniker, Kville

Mekaniker på rast

Vad kan vi erbjuda dig om du väljer oss?

  • Ett intressant, varierande och utvecklande jobb 
  • Det senaste inom IT och teknik
  • Möjlighet att arbeta med några av världens mest avancerade transportfordon
  • Ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete
  • Många olika vidareutbildningar och karriärmöjligheter inom Volvokoncernen
  • Möjlighet till jobb utomlands
  • Bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare

... Och sist men inte minst, ett roligt jobb i en spännande bransch. 

Kunder köper lastbilar med både hjärna och hjärta och därför handlar det om att alltid göra det där lilla extra. Det är roligt och utvecklande på väldigt många sätt, både privat och yrkesmässigt.

Andreas Nordin

Nybilssäljare, Bäckebol